Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Omdat chocolademousse véél te mainstream is.

ZON(DIG)DAG: Marsmousse

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Tijd voor chocolade. Omdat chocolademousse véél te mainstream is, maakt redactrice Robine op deze Zon(dig)dag liever Marsmousse. Smakelijk!

Ingrediënten voor 3 Marsmousses:

  • 4 marsrepen
  • 50 ml volle melk
  • 4 eetlepels cacaopoeder
  • 3 eiwitten


20 min. voorbereiding & 2u in de koelkast

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea


Meer Zon(dig)dag:


 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 13 van ‘Bedgeheim’: seksuele fantasie
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 12 van ‘Bedgeheim’: de eerste keer
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 11 van ‘Bedgeheim’: het orgasme
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 10 van ‘Bedgeheim’: de clitoris
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 9 van ‘Bedgeheim’: het condoom
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 8 van ‘Bedgeheim’: de eerste indruk
PODCAST: beluister én bekijk hier de zevende aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de zesde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de vijfde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de vierde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de derde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de tweede aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de allereerste aflevering van 'Bedgeheim'
02:18
RECEPT: feestelijke Baileys-trifle met Maltesers
01:48
RECEPT: deze speculaaspasta-kerstster maakt kerst nóg magischer
04:06
RECEPT: pumpkin spice rolls om de herfst uit te zwaaien